O nama

Autoricambi plus

Preduzeće Autoricambi plus, nudi Vam  usluge  auto-servisa  i prodaje delova za Italijanska i Korejska vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Hyundai i KIA.

Kod nas mozete pronaći-naručiti delove za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo. Posedujemo veliku on-line bazu auto delova koja se stalno uvećava i ažurira. Svojim klijentima dajemo garanciju na sve delove kupljene u našoj radnji i ugrađene u servisu Autoricambi plus.

Servis


 U našem servisu radimo isključivo sa originalnim alatima a posedujemo i  najsavremeniju opremu za auto-dijagnostiku na novijim modelima Hyundai, KIA, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozilima. Ova oprema uključuje opremu za brzu zamenu amortizera i opruga vozila, instrumente za kontrolu i čišćenje sistema elektronskog ubrizgavanja goriva(dizni), kao i instrumente za testiranje i servis na klima-sistemu vašeg automobila. Objekat servisa i prodaje delova preduzeća Autoricambi plus, nalazi se u Zemunu u ulici Ugrinovačka br. 24. Servis možete zakazati putem e-maila  ili putem brojeva telefona 

Tel: 011 210 13 90

Tel: 011 316 03 18

Mob: 063 10 30 413