Zeta – Erre je vodeća kompanija u dizajnu i proizvodnji autodelova na italijanskom tržištu vezano za pogon automobila :

homokinetički zglobovi točka,zglobovi menjača sa poluosovinama i tripoidni zglobovi koji su osvajani stručnošću i znanjem svojih inžinjera tokom godina.

Kompanija Zeta- Erre je svojim kvalitetom odmah dobila značajno mesto na italijanskom tržištu ugovaranjem poslova sa vodećim italijanskim trgovcima autodelova.
Poslovna politika Zeta –Erre je kreirana tako kvalitetnim proizvodima i uslugama ispuni sve zahteve i očekivanja kupaca u cilju obostranog zadovoljstva, povećanja poverenja kod kupaca i stvaranja partnerskog odnosa koji traje godinama.


Kako bi se ostvarili ovi ciljevi Zeta- Erre je uveo i sertifikovao Quality Management System ISO 9001 : 2000 koji će omogućiti da se osigura efikasnost u svim aspektima poslovanja.


Prilagođavanje Quality Management System- u je bila strateška odluka u organizaciji koja je omogućila da se ostvari još bolje poslovanje i da se osvoje novi segmenti tržišta iz te oblasti na Evropskom i međunarodnom nivou.

Zeta- Erre je mlada kompanija svestrana, sposobna da ispuni sve potrebe tržišta, zahvaljujući stručnošću osoblja koje je angažovano na istraživanju i razvoju novih proizvoda sprovodeći i nadgledajući sve faze posla od dizajna pa do završetka proizvoda.

Poslovna politika usvojena od strane kompanije i buduća ulaganja će omogućiti Zeta- Errre da ima prednost u odnosu na konkurenciju i da zadrži tu prednost kako bi obezbedili maksimalnu pouzdanost proizvoda i kvaalitet pružene usluge.